🚚 Besplatna dostava iznad 10€
Vrijedi na Overseas, Cargo i Tisak dostavu do 29. 5. 2024. u 9h.
Znanost kuhanja - sve što trebate znati da ovladate umijećem kuhanja
TISAK
Znanost kuhanja - sve što trebate znati da ovladate umijećem kuhanja
1X MultiPlusCard bodovi 14
ID 100M9YK
/Katalog-TISAK-Knjige/-Znanost-kuhanja-sve-sto-trebate-znati-da-ovladate-umijecem-kuhanja-/p/100M9YK
Uobičajeni rok dostave ovog proizvoda je 7 radnih dana.
Kod nas je cijena uvijek ista bez obzira na broj rata!
Kratki info
- Žanr: kuharica
- Broj stranica: 256
- Uvez: tvrdi
Detaljan opis
Specifikacije
S pomoću ove bogato ilustrirane knjige prepune korisnih informacija upoznajte znanost kuhanja i kuhajte kao majstor! Usavršite svoje vještine i preobrazite način na koji kuhate. Zašto je kuhana hrana tako ukusna? Trebamo li meso soliti unaprijed ili netom prije pripreme? Kako prepoznati svježu ribu? Kako konzervirati ribu u kući? Kako uspješno skuhati rahlu rižu? Zašto kokice pucaju? Je li češnjak bolje zgnječiti ili nasjeckati? Kako skuhati povrće da se sačuvaju hranjivi sastojci? Kako svaki put skuhati sočnu i ukusnu ribu? Koju vrstu vrhnja koristiti za kuhanje? Možemo li spasiti presoljeno jelo? Kako ublažiti okus preljutog jela? U čemu je tajna karamelizacije?
Otkrijte i zašto je mariniranje mesa preko noći nepotrebno, kako se namakanjem pojačava okus suhih začina, zašto je orašaste plodove najbolje tostirati u mikrovalnoj pećnici i kako će zahvaljujući soli poširano jaje uvijek ispasti savršeno.
Doznajte sve i o najčešćim termičkim postupcima obrade hrane – roštiljanju, sporom kuhanju, prženju u tavi, sous vide, kuhanju pod tlakom, kuhanjem na pari i u mikrovalnoj pećnici te pečenju u pećnici.
Otkrijte i zašto je mariniranje mesa preko noći nepotrebno, kako se namakanjem pojačava okus suhih začina, zašto je orašaste plodove najbolje tostirati u mikrovalnoj pećnici i kako će zahvaljujući soli poširano jaje uvijek ispasti savršeno.
Doznajte sve i o najčešćim termičkim postupcima obrade hrane – roštiljanju, sporom kuhanju, prženju u tavi, sous vide, kuhanju pod tlakom, kuhanjem na pari i u mikrovalnoj pećnici te pečenju u pećnici.
Godina izdanja | 2022 |
Autor | Stuart Farrimond |
Broj stranica | 256 |
Uvez | Tvrdi |
Naziv knjige | Znanost kuhanja - sve što trebate znati da ovladate umijećem kuhanja |